30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering - dansk webshop
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 39,-

Festpynt & Temafester

Hos Fest og Farver kan du få festpynt, bordpynt og dekorationer til alle fester eller temafester. Vores enorme udvalg giver dig mulighed for at finde præcis den oppyntning eller festdekoration, du leder efter til alle festlige arrangementer – fra fastelavn til fødselsdage til julefrokoster og så meget mere. Vi har dekorationer, festpynt og fastelavnstønder i birk og i pap til både voksne og barnlige sjæle. På temafester for børn finder du et overflødighedshorn af sjov festpynt inddelt efter temaer eller underholdningsunivers. Det betyder, at hvis dit barn elsker Ninja Turtles eller Frost, vil du let kunne finde både tallerkener, balloner og andre dekorationer med designs af de elskede karakterer.  Hvis festens æstetiske udtryk allerede ligger fast, kan du også finde festpynt, inddelt efter farver. Det betyder, at hvis du mangler noget guld, blåt eller pink, så er det nemt og overskueligt at finde præcis den dekoration, der passer til din fest.  Fragt fra kun 39 kr. og levering på typisk 1-2 hverdage.

Pynt til fest – fødselsdagspynt, barnedåb eller 80’er fest

Du kan også finde pynt til enhver fest. Det gælder også de store begivenheder, såsom pynt til barnedåb, bryllup, fødselsdag og årets mange andre fest- eller helligdage. Du kan finde alle former for pynt og udsmykning, din fest har behov for. Det gælder både balloner, konfetti, guirlander, paptallerkener og så meget andet.

Fest temaer og festpynt til et hvert lokale eller aktivitet

Vi tilbyder festpynt og fest temaer, der kan tilpasses et hvert lokale eller aktivitet. Et livligt eller farvestrålende dekoration i form af sjove bordkort, fastelavnstønder, sangskjulere og flag, er ofte alt du har brug for, når du skal puste lidt fest ind i et fælleslokale, en udendørspavilion eller endda din egen stue. Du kan altså finde enhver slags festpynt – uanset om dine gæster er siddende, stående eller har total krudt i røven.

Ideer til temafest – få inspiration fra Fest & Farver!

Mangler du idéer og inspiration til din temafest? Så sving forbi vores blog. Vi skriver jævnligt artikler og laver billedserier med gode råd, guides og idéer til sæsonens største festdage og arrangementer. Du kan også få meget ud af bare at klikke lidt rundt under de forskellige kategorier. En enkelt dekoration eller stykke pynt kan være nok til at sætte fantasi i gang, og få resten af brikkerne til at falde på plads.