30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering - dansk webshop
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 39,-

Oktoberfest pynt

Skab den helt rigtige stemning til årets oktoberfest med vimpelguirlander, loftspiraler, ølkrus, rørepinde til drinks og meget andet oktoberfest pynt her fra udvalget. Hos Fest & Farver forhandler vi pynt og kostumer til populære højtider og begivenheder, så du kan holde en uforglemmelig fest. Vores store udvalg byder på både duge, cocktail sticks, balloner, flag, dekorationer og festligt service til oktoberfesten. Find dekorativt og prisvenligt oktoberfest pynt lige her.

Oktoberfest pynt med klassiske farver og motiver

Skal du holde en privat oktoberfest, og ønsker du at genskabe den traditionelle bayerske atmosfære, som den tyske ølfestival er kendt for? Her hos Fest & Farver forhandler vi et imponerende udvalg af oktoberfest pynt, som hjælper dig med at sikre, at din fest bliver en succes. Vores udvalg rummer alt fra guirlander, flag, balloner og bannere til bordpynt og dekorationer – alt hvad du behøver for at skabe en stemning, der minder om den, man kender fra oktoberfesten i München.

Der er særligt to ting, der kendetegner vores udvalg af oktoberfest pynt. Det er først og fremmest de klassiske bayerske farver og motiver, der smykker både pynt og service. Derudover så bærer vores udvalg også tydeligt præg af, at oktoberfesten er en ølfestival. Vi forhandler dermed en del pynt og service til oktoberfesten med ølmotiver samt oppustelige ølkrus og coolere, som kan holde drikkevarerne kolde. Du behøver desuden ikke bekymre dig om opvasken, da servicen er designet til engangsbrug. Vi har alt, hvad du skal bruge for at dække et festligt bord, og vores service er både praktisk og dekorativt, hvilket gør det nemt at rydde op efter festen uden at gå på kompromis.

 

Alt hvad du behøver til en vellykket oktoberfest

Ønsker man at skabe den helt rigtige stemning, skal både værter og gæster desuden være klædt på til lejligheden. Derfor tilbyder vi også et udvalg af oktoberfest kostumer og tilbehør hertil, der spænder lige fra traditionelle lederhosen og dirndl kjoler til sjove hatte og parykker. Når du og dine gæster er klædt på i ægte bayersk stil, vil festen føles endnu mere autentisk. Hos Fest & Farver har vi dermed alt, hvad du skal bruge for at holde en autentisk oktoberfest. Vi tilbyder desuden både skarpe priser på både oktoberfest pynt og kostumer samt hurtig levering, så du kan få det hele hjem i god tid.