30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering - dansk webshop
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 39,-

Gadgets & Spil

Her på siden finder du hele vores udvalg af gadgets og spil til fest og festlige lejligheder.

Gadgets og spil til festlige lejligheder

Er du på udkig efter cool eller sjove gadgets til voksne såvel som børn? Så finder du dem her hos Fest og Farver. Vi har et stort udvalg af alle de bedste, sjoveste og hyggeligste gadgets, spil og pokaler, du kan finde. Du finder også tilbehør eller udstyr, der egner sig godt til alt fra polterabender til hyggeaftener med familien. Vi leverer inden for 1-5 hverdage med GLS. Fragt fra 39 kr. og 30 dages returret.

Sjove og cool gadgets til børn og barnlige sjæle

Med Fest og Farver har du et kæmpe udvalg blandt alle de sjoveste eller cooleste gadgets, tilbehør og spil. Du finder også medaljerpokaler og rosetter til turnering eller kåring af vinderne – solister såvel som hold.  Skal det gå virkelig højrøstet for sig, kan du også tage et kig i Larm og Støj, hvor du finder blandt andet kazoos, trillefløjter og den gruede båthorn. Vi har også gode gaveartikler, såsom kopper, nøgleringe og sparebøsser.

Masser af sjove selskabsspil

Du finder også et bredt sortiment af grineren selskabsspil – især til de voksne. Vi har blandt andet øl- og drikkespil, stilfærdige puslespil og højrøstede bankospil. Vores spil og tilbehør er lige til at bruge i det øjeblik, du tager dem ud af boksen.