30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering - alt på eget lager
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 39,-

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
1 DKK 2600 DKK
Filter

Halloween pynt

Den 31. oktober er hvert år en festdag for alt fra spøgelser og hekse til vampyrer og varulve og alverdens andre monstre. Halloween stammer fra en ældgammel keltisk begivenhed og er i dag en slags skræmmende fastelavn, hvor børn er klædt uhyggeligt ud og går fra dør til dør for at tigge slik og søde sager. Halloween kom til Danmark for omkring tyve år siden og har udviklet sig til en stor festlig begivenhed for monstre i alle aldre.

Hos Fest & Farver finder du Danmarks bedste udvalg i halloween dekorationer og halloween pynt. Vi har alt i halloween kostumer til voksne og halloween kostumer til børn, sår, ar, afrevne lemmer, halloweenmasker og uhyggelige kontaktlinser.

På Fest & Farvers Youtube kanal kan du se funktionerne på flere af vores uhyggelige halloween effekter.

Hop i dit mest skræmmende kostume og deltag i uhyggen- hvis du tør.


Find de mest skræmmende halloween udklædning

Halloween er den tid på året, hvor man oprindeligt mindedes de døde. Det er en udbredt tradition i især USA, der har spredt sig til resten af den vestlige verden.

For mange børn er Halloween en af de helt store begivenheder. Derfor er det vigtigt, at man har en god dag og føler sig godt tilpas, når man rasler og laver ‘slik eller ballade’. Læs med her, og find den Halloween udklædning, der passer bedst til dig.

Halloween kostumer til mænd og drenge

Drenge har typisk ét krav til deres Halloween kostume; det skal se skræmmende ud.

Derfor har vi et hav af skræmmende kostumer at vælge imellem. The Joker fra Batman-filmene er et populært valg, mens klassikerne er dræberklovnen, manden med léen, skelettet eller zombien.

Halloween kostumer til kvinder og piger

Piger er ikke helt så nemme som drenge, når det kommer til kostumer. De vil ofte gerne have et kostume, der får dem til at se godt ud. Nogen vil tildækkes og leve sig ind i rollen, mens andre vil se lidt pirrende ud og vise lidt hud. Det varierer meget, så vi har kostumer til alle smage.

Blandt klassikerne hos kvinderne finder vi også skelettet og zombien. Zombie kostumet har fået et skræmmende pift, så kvinderne kan klæde sig ud som en gravid zombie. Vampyren er meget populær for kvinder, mens spøgelset også er en favorit blandt mange Halloween-raslere.

Tilbehør til Halloween

Hos Fest og Farver har vi det uhyggeligste Halloween udvalg i Danmark. Vi har flotte kostumer og udklædning til mænd og kvinder, samt en lang række tilbehr. Her finder du spande og tasker til trick ot treat i græskar-look, heksekedler, motorsave, treforke, samt parykker og sår, så du kan få dit skræmmende kostume til at se realistisk ud.