30 dages fortrydelsesret
Eget lager - Hurtig levering
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 29,-

3 kostumefester til efteråret

Efteråret nærmer sig med hastige skridt. Det rimer på sensommeraftener, kolde øl og bedst af alt - årets fedeste kostumefester. Men hvad var det nu lige, Oktoberfest var, og hvordan klæder man sig bedst ud til Halloween? Mulighederne er mange, så vi har lavet en guide med inspiration til tre af de kostumer, som hører sæsonen allerbedst til.

Oktoberfest kostume

Den er kendt for barmfagre kvinder og kæmpemæssige ølkrus, den legendariske, tyske Oktoberfest. Men hvilket outfit hopper du lige i, når du er inviteret til alkoholhyldende kæmpefest? Jo, nu skal du høre. Hank op i dine lederhosen og vink farvel til vandvognen. Her hos Fest & Farver finder du dit perfekte oktoberfest tøj.

For mændene er lederhosen uundværlige, når der er inviteret til Oktoberfest. Sokkerne er næsten lige så vigtige, og de skal selvfølgelig trækkes hele vejen op til under knæene. Skjorten skal være ternet og prikken over i’et er den grønne hat i filt – gerne med en høj påfuglefjer. Den er hjemme!

For kvinderne gælder det om at vise lidt mere kavalergang end sædvanligt. Oktoberfest-udskæringen er dyb og nederdelen er kortere end på kontoret. Strømpeholdere er et must, sammen med en tætsiddende hvid eller ternet skjorte. Og så skal uforlignelige fletninger helst dingle ned over skuldrene. Frem med attributterne! Du og dit oktoberfest kostume er i mål.

Halloween kostume

Halloween er højtiden som bliver fejret med gys, uhygge, udtømning af kropslige væsker og det, der er værre. Den amerikanske tradition er efterhånden fuldblods-adopteret i den danske udklædnings-kultur: D. 31. oktober lyser udhulede græskar husfacadener op, mens små, vraltende zombier og udødelige vampyr-prinsesser tikker efter slik ved din hoveddør. Måske du også selv skal til halloweenfest med vennerne? Hos Fest & Farver kan du finde det helt rigtige halloween kostume, til både små og store skabninger.

For mændene er zombien et populært valg af kostume, som sammen med vampyrer gennem flere år har præget trenden inden for halloween kostumer. Men de to hvide bæster er langt fra din eneste mulighed. Skil dig ud med en scary clown skinsuit eller forskræk de krybdyrs-fobiske med en kakerlak heldragt. Slip fantasien løs og bliv inspireret til mange flere halloween kostume idéer hos Fest & Farver.

For kvinderne er der lige så uhyggeligt mange muligheder, for at dresse up til Halloween. Du kan fremhæve dine flotte former i et pink skeleton kostume eller gøre dig (næsten) usynlig i en skræmmende spøgelsesdragt. Pynt dig selv med sår eller uhyggelige kontaktlinser, og din fest med afrevne lemmer og dyreskeletter. Se al vores halloween dekoration her.

Dyrekostumer

Dyrekostumet falder måske en smule udenfor kategori, her i vores efterårs kostume guide. Men et plys-kostume passer trods alt bedre ind i denne halv-kolde tid, end til en varm sommeraften.

I dyrenes verden er vi alle lige. Eller noget... Hos Fest & Farver er næsten alle vores dyrekostumer i hvert fald unisex, så om du er mama- eller papa-bear, det bestemmer kun det, der gemmer sig under dit kostume. Tag en ven eller veninde under armen, og hop i et par-kattekostume eller kom ridende på en kamel i bedste Aladdin-stil. Find alle vores plyssede venner under vores kategori dyrekostumer.

Alt hvad din fest har brug for!

Fest & Farver har altid et stort udvalg af flot oktoberfest tøj, sjove dyre kostumer og Danmarks måske uhyggeligste Halloween-udklædnings sortiment. Hvis du har brug for at spice din fest op med ekstra fest-lege (var det måske noget med et beer pong bord til din oktoberfest?), så hop forbi Festfest.dk og find alverdens festlige- eller uhyggelige drikkespil og festgadgets.