30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering - dansk webshop
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 39,-

Filtrer efter

Tøj størrelse (voksne)
Mere.. mindre
Pris
199 DKK 5500 DKK
Filter

Dyrekostumer til voksne

Hos Fest & Farver har vi altid mange flotte dyrekostumer til voksne, som søger sjove, behagelige og flotte kostumer til alverdens festlige lejligheder. Her kan du blandt andet finde pingvin kostumer, hunde kostumer, ulve kostumer og løve kostumer i et bredt udvalg af størrelser. Vi har sammensat et sortiment af bløde, oppustelige og hylende morsomme dyrekostumer til voksne, som er perfekte til temafester og karnevaller. Hvis du gerne vil være festens midtpunkt, så find et dyrekostume til voksne her i udvalget der med sikkerhed vil vække opsigt. Husk at du får gratis fragt ved køb over 400,-, når du handler her på webshoppen.

Modsat oktoberfest og Halloween-kostumer, kan dyrekostumer bruges til mange anledninger. Udklædningsfester, fødselsdage og ovennævnte begivenheder er bare få af de steder, et dyrekostume er morsomt af have.

Hos Fest & Farver har vi et stort udvalg af de bedste, sjoveste og mest realistiske dyrekostumer. Dyrekostumerne er ikke kun til børn. Vi har også til mænd og kvinder, store som små. Find dit yndlingsdyr i vores sortiment og hav det sjovt i dit helt eget kostume!

Dyrekostumer til kvinder

Dyrekostumer er heldragter, der tages på som en flyverdragt. Det gør, at man er helt pakket ind i dyrets ‘pels’. Kvinder vil gerne se søde ud, hvis de skal have et dyrekostume på. Derfor har vi nogle kostumer, der især henvender sig til kvinder.

Den pink løve og den hvide kanin er populære valg for piger, der gerne vil se nuttede ud. Den farverige fugl viser, at man er frisk på at iklæde sig noget flerfarvet, der tiltrækker opmærksomhed. Vi har mange flere eksempler på flotte kostumer til piger - se vores brede udvalg.

Dyrekostumer til mænd

For mænd handler det ikke om at se nuttet ud, men snarere ligne et farligt dyr. Det giver manden en snert af maskulinitet, når han nu skal udklæde sig.

Især den store, stærke gorilla er en sikker vinder. Også tyren med stærke horn og en ildrød krop er populær, mens en klassiker som løven altid vil være på mode inden for dyrekostumer.

Hvor kan jeg finde billige dyrekostumer?

Hos Fest & Farver har vi et af de bredeste udvalg af dyrekostymer. Vi har flotte kostumer og udklædning til både mænd og kvinder. Klik forbi og find netop det dyrekostume, der passer bedst til dig.