30 dages fortrydelsesret
4,5 stjerne på Trustpilot
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 29,-

Halloween kostumer og udklædning

Hvert år falder halloween sidst i oktober, og selvom det er et amerikansk fænomen, tager flere og flere danskere hvert år del i den festlige begivenhed. Her er der anledning til at klæde sig ud og skræmme livet af de andre festdeltagere, og vi har halloween kostumer til både store og små. Traditionen omkring halloween udklædning går flere tusinder år tilbage i tiden – nemlig tilbage til dengang, kelterne fejrede nytår. Her troede de på onde ånder, og ved at klæde sig ud, forsøgte de at skræmme genfærdene væk.

Skal du til halloweenfest i år, så find de rette kostumer hos os. Hos Fest & farver har vi altid et stort udvalg af uhyggelige halloween kostumer og halloween udklædning til piger og drenge, voksne og børn. Her finder du halloween kostumer som blodige doktorer, skræmmende zombier og elegante heksekostumer. Vi har også et stort udvalg af dystre parykker, forfærdende gummimasker og alt, hvad du skal bruge til din halloween udklædning. Find vores uhyggelige halloweenpynt her.

Køber du dine favorit halloween kostumer hos os, så sørger vi for at levere i løbet af få hverdage. Yderligere tilbyder vi fri fragt ved køb for mere end 400 kr. Hold dig derfor ikke tilbage, men send din bestilling afsted i dag.