Oktoberfest kostumer og pynt  

Oktoberfest er verdens største folkefest. Den afholdes i den tyske delstat Bayern i hovedstaden München. Festivalen løber i 16-18 dage, og tiltrækker over syv millioner mennesker fra hele verden. I løbet af festivalen, der blev afholdt for første gang i 1810, drikkes der mere end syv millioner liter øl. Det er en tradition at klæde sig ud i sjove kostumer. Du kan se nogle af dem herunder.

Fest & Farver har altid et stort udvalg af oktoberfest tøj, lederhosen, tyroler kostumer, tyrolerkjoler, oktoberfest hatte og alt i festpynt til oktoberfesten.

God fornøjelse og skål!

Underkategorier

Den bedste udklædning til Oktoberfest

Hvis man skal til oktoberfest, er det obligatorisk at have et kostume på. Men hvilket oktoberfest kostume skal man vælge? Der findes forskellige kostumer til mænd og kvinder.

Vi vil her give dig et par gode bud på, hvilket Oktoberfest tøj hvad du kan klæde dig ud i til den verdenskendte festival.

Oktoberfest kostume til kvinder

For kvinderne handler det om at ligne en flot kromutter. De kaldes ølpiger, og har typisk tøj på, der får mændene til at kigge en ekstra gang. Et af de mest populære looks til kvinder er en klassisk lederhosen eller et tyrolerkostume i flotte farver.

Det er også populært at have et kombineret tyroler og bondepige-look med høje strømper, stockings eller såkaldte mamelukker. De helt frække kvinder ifører sig et tylskørt med hvide frynser ved bryst og skuldre. Det er okay at vise lidt hud til oktoberfest!

Oktoberfest kostume til mænd

Lederhosen er den helt sikre vinder til mænd. Lederhosen er korte bukser eller nærmere shorts, der er lavet af læder. Det er ikke blot et kostume, men faktisk en folkedragt. Man kan også vælge at klæde sig ud som en ølflaske, eller det måske mest morsomme valg, en Funny Anton Piggy Back, hvor det ligner, at du rider på ryggen af en dværg iført tyrolerkostume.

Accessories til oktoberfest

Hos Fest og Farver har vi alt, du behøver for at få den fedeste oktoberfest. Udover kostumer og udklædning til mænd og kvinder, har vi også en lang række accessories. Vi har sjove ølhatte, tyrolerhatte med fletninger, bayerske seler og ølkrus med kæde i, så du aldrig mister din øl. Se vores brede udvalg og find netop det, du skal bruge til din oktoberfest!