30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering - dansk webshop
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 39,-

Kostumer & Udklædning

Hos Fest og Farver finder du kostumer og udklædning til enhver anledning. Vi har et stort udvalg af udklædning til Halloween, karneval, fastelavn, alle julens temafester og meget andet. Vores kostumer og udklædning kan fås i alle prisklasser. Vores udvalg af kostumer er gigantisk, så du kan nemt finde udklædning fra alle de store film, tv-serier, bøger og andre franchises.  Vi giver gratis fragt ved køb over 400 kroner og 30 dages fortrydelsesret.

Kostumer til voksne

Vi har både kostumer til kvinder og kostumer til mænd. Der er nok kostumer at vælge imellem inden for kategorierne. Måske skal du til en fest med et bestemt tema? Måske mangler din arbejdsplads bare en, der dukker op som C-3PO til MUS-samtalen (igen, vi dømmer ikke)? Uanset hvad, så har Fest og Farver din ryg.

Udklædning til børn

Vi har selvfølgelig også masser af udklædning til børn, uanset om du leder efter kostumer til drenge eller kostumer til piger. Her kan du hjælpe dine børn med at få opfyldt deres drømme. Uanset om de vil være ærter, pirater eller måske en lille skildpadde.

Udklædning fra Harry Potter, Star Wars og alle de største franchises eller brands

Uanset hvilken karakter eller type, du har lyst til at klæde dig ud som, finder du kostumet hos os. Som sagt har vi masser af kostumer fra Harry Potter, ligesom vi også har kostumer fra de andre store franchises. Vi har både de helt store kostumer til, hvis du skal være Lord Voldemort fra top til tå, men du kan også være lidt mere low-key og vise din personlighed i en sweater fra dit Hogwarts-hus. Hvis du skal til temafest eller leder efter en mere klassisk udklædning, såsom vampyr, skolepige eller 80’er diskokonge kan du også finde det hos os.

Fest og Farver har desuden også sjove jakkesæt fra Opposuits, som laver alt fra vilde ensfarvede sæt til jakkesæt med motiver som fx den gammeldags tv-pauseskærm eller et spil kort. Perfekt til udklædningsfester, men du kan også sagtens bruge dem andre steder.

Kostumer og tilbehør til Halloween, sidste skoledag og alle de andre store festdage

Uanset om du skal slå katten af tønden med dine børn, fejre sidste skoledag, være i grønt fra top til tå til St Patricks Day, skræmme livet af nabolaget til Halloween, eller hvad du nu ellers har af planer, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige kostume. Klik rundt og se om der er noget, der fanger dine øjne eller frister din sjæl. Vi har et stort og godt udvalg, og masser af glade anmeldelser på Trustpilot (med et gennemsnit på 4.5 ud af 5). Du er også altid velkommen til at efterlade din egen vurdering, når du bestiller udklædning eller kostumer.