30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering - alt på eget lager
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 29,-

Fest & Farver

Velkommen hos Fest & Farver

Fest & Farver har Danmarks ældste festbutikker, helt tilbage fra Thorvald Andersens Spøg og Skæmt butik på Jagtvej i København (fra 1944) og 1000 Ting i Lyngby (fra 1956). I Roskilde har vi i 2011 åbnet Danmarks største kostumer og festbutik. Vi har et kæmpe udvalg af kostumer, parykker, masker og pynt til enhver fest.
Her finder du alt, hvad du skal bruge til din fest. Med vores web-shop kan vi også levere sjov og ballade til resten af Danmark.
Med tiden er Fest & Farvers udvalg af kostumer og pynt til fester og temafester blevet så stort, af butikken på Jagtvej flyttede til Nørrebrogade 112 hvor der i dag ligger Københavns største kostume og festbutik. I 2018 blev det Lyngby butikkens tid til fornyelse, og den flyttede til det gamle posthus i Lyngby lige overfor stationen.

Udvalget i butikkerne og her på siden kan være forskelligt, så har du specielle ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os på online@festogfarver.dk eller besøg os i en af vores butikker, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Da vi samarbejder med alle de store danske og udenlandske leverandører, skal vi nok kunne finde det, du har brug for. 

Fest & Farvers butikker og internethandel ejes og drives af undertegnede. 

Med venlig hilsen

Maiken Beck