Bestilling & fragt

Du kan selv vælge om din pakke skal sendes med GLS eller PostNord.

Både GLS og PostNords leveringstider er normalt 1 - 2 dage. Fest & Farver kan ikke garantere for leveringstiden.

Fest & Farver sender kun til Danmark.

Gratis fragt: På ordre under kr. 400,00, tillægges et portogebyr på mellem kr. 29,00 og 56,00.

På ordre over kr. 400,00 betales fragten af Fest & Farver.


Vælg selv afhentningssted: Pakken sendes med PostNord til det posthus eller den postbutik som du ønsker. Valgmulighederne er udvalgt efter leveringsadressens postnummer. PostNord omdeler pakker til posthuse, pakkebokse og postbutikker hverdage og lørdage. Levering uden omdeling koster kr. 36,00.

Med omdeling: Pakken sendes til din adresse med PostNord. Levering med omdeling koster kr. 56,00. Post Danmark omdeler pakker alle hverdage, men IKKE lørdage.

Erhvervsforsendelse: Pakken sendes til firmaadresse med PostNord. Levering med omdeling koster kr. 45,00. PostNord omdeler pakker alle hverdage, men IKKE lørdage.

 

GLS Pakkeshop: Pakken sendes med GLS til den pakkeshop som du ønsker. Valgmulighederne er udvalgt efter leveringsadressens postnummer. Levering til pakkeshop koster kr. 29,00. GLS omdeler pakker til pakkeshops alle hverdage, men IKKE lørdage.

GLS Med omdeling: Pakken sendes til din adresse med GLS. Levering med omdeling koster kr. 53,00. GLS omdeler pakker alle hverdage, men IKKE lørdage.

GLS Erhverv: Pakken sendes til firmaadresse med GLS. Levering med omdeling koster kr. 39,00. GLS omdeler pakker alle hverdage, men IKKE lørdage.

Afhentning i Roskilde: Bestilte varer kan afhentes i netbutikkens kontor på Byleddet 1, 4000 Roskilde. Du vil modtage en email når din bestilling er klar til afhentning.
Mandag - torsdag mellem kl. 10.00 og 17.30, og fredag mellem kl. 10.00 og 18.00.
Lørdag mellem kl. 10.00 og 14.00.

Afhentning i butik er gratis. Hvis en bestilt ordre ikke afhentes inden 14 dage, pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 50,00, som fratrækkes inden refundering.Fortrydelse: Hvis en vare skal returneres i forbindelse med fortrydelsesretten, betaler du selv fragten.
Varer der sendes uden omdeling, uden porto eller pr. efterkrav modtages ikke.

Telefonerne hos Fest & Farvers internetkontor er åben hverdage fra kl. 9.00 - 16.00.