30 dages fortrydelsesret
Eget lager - Hurtig levering
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 29,-

Jul 2019: Sådan finder du det bedste julekostume

Jul 2019 sig nærmer, sneen jorden dækker, julegrisen hygger sig i staldens varme hø… Ja, nu er julen over os, med alt hvad dertil hører af godter, sovs, klippeklistredage i daginstitutionerne og julekalendere af forskellig art. Julen er en højspændt årstid, men også en årstid med mange festlige lejligheder, hvad enten det er den førnævnte klippeklistredag, firmaets julefrokost eller juleaftens gaveudpakningsfest. Nå ja, og så byder stort set alle julens fester på en oplagt mulighed for at klæde sig ud og have det sjovt!

Hos Fest og Farver finder du et kæmpe udvalg af julekostumer – uanset om du skal til familie- eller firmafest!

Julemandskostume til voksne

Er det dig, der skal være julemand for familiens børn i år? Eller er uddelingen af firmajulegaver til kontoret din tjans? Så er der nærmest ingen vej uden om: du må og skal iføre dig et julemandskostume!

Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med alt der angår julemandskostumer til voksne, men skal du være virkelig overbevisende, anbefaler vi, at du også øver dig lidt på latteren. Ho ho ho! Bonuspoint hvis man ikke med det samme kan genkende dig på stemmen. Der kommer en alder, hvor børn ser det som deres fremmeste opgave at afsløre at julemanden ikke er en rigtig julemand, men bare en, de kender i forvejen. Lad dem ikke vinde i år! Le dig til en overbevisende julemandsstatus. Du kan eventuelt slå dig sammen med et par venner, der også skal være julemænd i år. Så kan I øve jeres ho ho ho’er og google billeder af rensdyr imens. To fluer med et smæk!

Julekostume til kvinder

Julemanden er traditionelt en mand, men lad det ikke slå dig ud, hvis du er kvinde. Der findes nemlig mange gode julekostumer til kvinder. Julemandens kone, måske? Eller hvad med rensdyr? Eller ligefrem den oprindelige julemor i skikkelse af selveste Jomfru Maria? Mulighederne er mange, og vi lover, at det nok skal blive både hyggeligt og sjovt.

Vi garanterer ikke, at vores rensdyrkostumer kan få dig til at galoppere svævende over byens tage eller få dig til at elske smagen af blade. Den del er op til dig. Men du kan klæde dig ud, og så må du lyve dig til resten. Nytårsforsætterne er jo først til januar, så i juletiden må man lyve lige så meget, man orker. Det er jo kun de uartige børn, der får et stykke kul. De uartige voksne må bare drukne deres dårlige samvittighed i glögg.

Frækt julekostume

Okay, indrømmet: denne kategori er måske ikke så velegnet til jul med familien. Men er du single og har kig på ham den søde fra regnskabsafdelingen, er et frækt julekostume en oplagt mulighed til firmajulefrokosten. Eller bare til en aften i byen? Husk nu at tage varmt overtøj med – der er intet værre end snot i kavalergangen!

Nissehuer

Findes der noget mere hyggeligt end nissehuer? Ja, det gør der, og det er at vædde med sine børn om, hvem der kan have flest pebernødder i munden på en gang (det er ok at lade dem vinde, men det er ikke et krav).

Til gengæld kan vi nok godt blive enige om, at nissehuerne kommer på en 2.plads. Et kedeligt kontorlandskab er kedeligt. Samme kedelige kontorlandskab, men med nissehuer? Festligt. Nissehuer på børn? Endnu mere nuttet!

Hvis du ikke kan lide at have huer på, eller bare ikke vil have mast din frisure, er der selvfølgelig mange andre muligheder. Hvad med en hårbøjle med nissehuer på toppen? En Rudolph-kasket med gevir? En kalkunhat? Jo, det skal skam nok blive jul.