30 dages returret
4,5 stjerner på Trustpilot
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 29,-

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:
Fest & Farver
Byleddet 1
4000 Roskilde
CVR: 17670131
Tlf. 72 170 178
Email. online@festogfarver.dk
Etableret: 1994
Selskabsform: Enkeltmandsselskab.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Nedenstående betingleser gælder kun for varer købt på festogfarver.dk, og ikke varer købt i de fysiske butikker.

E-mærket:
Fest & Farvers betingelser er godkendt af E-mærket og lever op til E-mærkets krav. Du har altid adgang til E-mærkets gratis Forbruger Hotline når du handler hos os.

Definitioner:
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Fest & Farver afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer. Ved B2B handel gælder almindelig regler for erhvervshandel.

"Fest & Farver" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Produktinformation:
På Fest & Farver oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Fest & Farver via online@festogfarver.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Når du handler på festogfarver.dk indgås aftaler på dansk.

Børn og unge under 18 år:
Du skal være fyldt 18 år for at handle på festogfarver.dk. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Fest & Farver er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Fest & Farver udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Fest & Farver om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Fest & Farver er først indgået, når Fest & Farver ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Fest & Farver.
Du kan på festogfarver.dk betale gebyrfrit med følgende betalingskort: Dankort, eDankort, Visa, VisaElectron, American Express, JCB, Maestro og Mastercard.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges, til Køber.

Reklamation:
Fest & Farver yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Fest & Farver i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Fest & Farver inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Fest & Farver bedes kontaktet inden at en vare returneres. Har du sendte en vare ind til reklamation vil du få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. Er reklamationen berettiget tilsendes en returlabel til GLS af os.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Fest & Farver har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Fest & Farvers kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Fest & Farver.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Fest & Farvers kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Fest & Farver afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber. Ovenstående gælder medmindre andet følger direkte af dansk rets ufravigelige regler.

Fortrydelsesret:

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på online@festogfarver.dk. I dinn meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Vedlæg en kopi af din faktura eller andet der indiker hvor varen kommer fra.
Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du den nederst på denne side, eller i printervenlig udgave
her
Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket
forsvarligt ind. Varer der returneres uden omdeling, uden porto eller på efterkrav, nægtes modtagelse.
Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, lugter af røg eller lugter af sved, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vise varer som f.eks. sminke, øjenvipper, linser, tænder, strømper, oppustelige ting og engangsservice plomberet af hygiejniske grunde. Plomberet varer med brudt plombering tages ikke retur. De fleste varer på festogfarver.dk er lavet i billigt materiale, og derfor kun beregnet til brug 1 – 2 gange. De fleste kostumer kan ikke vaskes eller renses.
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Varen sendes til Fest & Farver, Byleddet 1, 4000 Roskilde.

Har du sendte en vare ind på grund af fortrydelse, vil du få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din brug af fortrydelsesretten.

Det er muligt på festogfarver.dk, at tilkøbe sig en returlabel for d.d. kr. 39,00. Returfragten vil derfor kunne gøres for kr. 39,00.

Klage:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Fest & Farvers wepshop på online@festogfarver.dk eller 72 170 178. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (link)  Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Forbehold for ændringer:

Fest & Farver forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Gratis fragt:
På ordre under kr. 400,00, tillægges et portogebyr på mellem kr. 29,00 og 56,00.
På ordre over kr. 400,00 betales fragten af Fest & Farver.
Gælder kun for adresser i Danmark.

Afhentning i Roskilde:
Afhentning i butik er gratis. Hvis en bestilt ordre ikke afhentes inden 14 dage, pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 50,00, som fratrækkes inden refundering.

Leveringstider:
Med mindre andet er aftalt sendes bestilte varer indenfor 1-2 hverdage med GLS. GLS levere typisk i løbet af 1 - 2 hverdage. Fest & Farver kan ikke garantere for leveringstider.

Misbrug:
Misbrug af Fest & Farver medfører politianmeldelse.

Cookies
Dette Presta e-handelssystem bruger såkaldte cookies.

Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer.

Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle via vores web-butik. Du kan se resten af vores website, men ikke benytte web-butikken.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer.
Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer.

Du kan læse mere om cookies på www.cookiecentral.com.

Logning og statistik:
Fest & Farver sender anonyme IP-adresser til Google Analytics.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Center for Klageløsning
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

Fortrydelsesformular

Vi henviser til vores fortrydelsesformular på www.festogfarver.dk/returformular.pdf