30 dages fortrydelsesret
Eget lager - Hurtig levering
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 29,-

Dette tilbehør skal du bruge til dit Halloween kostume

Halloween nærmer sig, og derfor er vi mange, som skal ud at finde årets Halloween kostume. Men ønsker du at skille dig ud med det mest skræmmende outfit og vinde kostumefesten? Så er det altafgørende at finde udsmykningens tilbehør som den rigtige ansigtsmaling, parykker og masker. I hvert fald hvis du ønsker den flotteste udklædning af alle. Vi hjælper dig derfor på vej.

Masker

I dag er det muligt at finde en maske, som matcher næsten hvert et kostume. Hos Fest og Farver lægger vi stor vægt på at have et stort udvalg af masker. Det gælder alt lige fra enkle masker som ved et maskebal til de mest detaljerede masker, der kan skræmme alle og enhver. Til Halloween er en kraniemaske det helt oplagte valg. Men hvis du er mere til halv masker, som også kan bruges til andre kostumefester, f.eks. et maskebal, kan du også finde det hos os. Ligegyldigt hvilken maske du vælger, vil det give dig prikken over i’et til Halloween. Skjul dig selv bag din mere uhyggelige side. Det er især en sikker vinder at gå efter en kendt skurk eller anden kendt gyser figur. Dog giver vi dig også mulighed for at blive dit helt eget uhyr. Her kan ansigtsmaling og parykker være det rigtige valg til netop din udklædning.

Ansigtsmaling

Med ansigtsmaling har du mulighed for at udsmykke dig selv, lige som du ønsker. Det vil sige, at du helt selv kan vælge, om du vil ligne et af de kendte uhyrer fra film, eller om du vil være dit helt eget. Ansigtsmalingen behøves dog ikke kun at gå til et drabeligt kostume. Det kan være, at du ønsker et helt bestemt look, som er mindre blodigt end mange af de klassiske outfits.

Måske du gerne vil farve dit hår med hårspray. Noget der især er blevet mere populært med årene, når man skal gå hele vejen. Du kan også vælge at give dig selv sminke i hovedet og gøre dig helt ligbleg med teatersminke. Det giver et koldt look, som kan være fundamentet for mange forskellige beklædninger. Det gælder både, hvis du skal ligne Jokeren fra Batman eller en afdød isdronning. Mulighederne er mange, og med den rigtige sminke er det kun dig selv, som sætter grænserne.

02.jpg
Blå hårspray fra Fest og Farver

 

Parykker

Går du efter et look med langt eller kort hår, men har ikke selv den længde som kræves for at fuldende det? Så kan du med kreative parykker opnå det helt rigtige look. Under vores kategori “Parykker”, finder du et udvalg af hovedbeklædning i alle farver og længder. Vi har også en kategori herunder, som er direkte egnet til Halloween parykker, så du er dækket godt ind. På den måde kan du blive inspireret til at finde et kostume, hvis du endnu stadig er usikker på, hvad du skal vælge. Skal det være varulve eller hekse looket du skal have? Så finder du det, du skal bruge i vores store udvalg.Kombiner det hele!

Heldigvis kan du til kostumefester vælge at kombinere udklædningen, lige netop som du ønsker. Gør altid som du selv føler for, når du skal udvælge Halloween kostume. Det er altid flottest at være så gennemført som muligt, hvorfor vi hos Fest og Farver bestræber os på at imødekomme samtlige kostume behov til enhver anledning.

Har du brug for pynt til din kostume fest, har vi også hvad du skal bruge. Et tema som De Dødes Dag passer godt til de fleste Halloween fester, hvor døden fylder meget. Ellers har vi pynt i flere forskellige farver og former, så du kan finde pynt, der kan gå til både Halloween og Fastelavn.

God fornøjelse!