30 dages fortrydelsesret
Eget lager - Hurtig levering
Gratis fragt ved køb over 400,-
3 butikker på Sjælland
Fragt fra kun 29,-

2018-guide: Find det fedeste sidste skoledag kostume

Sidste skoledag er en af de største begivenheder, der sker i dine unge år. Dagen bliver foreviget med et klassebillede, så det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sit sidste skoledag kostume, da det er en dag, alle kommer til at huske.

En så stor dag som sidste skoledag skal fejres med manér - den skal ikke bare gå i glemmebogen. Af den grund har vi samlet nogle af de fedeste idéer til, hvilket kostume du kan iføre dig på den store dag. Læs med her og bliv inspireret!

Hvad er et sidste skoledag kostume?

Sidste skoledag falder på 9. klassernes sidste skoledag, inden de skal læse op til eksaminerne. Dagen er langt fra en normal skoledag. Eleverne klæder sig ud i skøre, sexede og skræmmende kostumer, og starter dagen ud med at spise morgenmad sammen.

Herefter går 9. eleverne fra klasselokale til klasselokale. Her sprøjtes der med vand, kastes med karameller og typisk afholdes slutteligt et ‘afskedsshow’, hvor 9. klasserne nominerer andre elever til forskellige sjove priser. Når dagen er slut, siger eleverne farvel og tak til skolen, og vender kun tilbage til eksamen.

Hvilke kostumer er populære til piger?

Mange piger, der går ud af folkeskolen, vil gerne se godt ud på sidste skoledag. Derfor vælger mange piger at købe et kostume, der kan være lidt udfordrende. Det kan være kostumer, der sidder meget stramt, og viser former, eller korte kjoler med et uniform-look. Et par af klassikerne er stewardesse eller politibetjent.

Blandt de mest populære sidste skoledag kostumer i 2018 har vi blandt andet flykaptajnen, piraten og bankrøveren. Alle kostumerne kommer i stof og accessories, der er i god, holdbar kvalitet. Det sikrer, at du kommer til at føle dig godt tilpas på den store dag.

Hvilke kostumer er populære til drenge?

Et sidste skoledag kostume til drenge behøver ikke at få dem til at se godt ud - det skal bare være sjovt. De fleste drenge gider heller ikke at have et kostume, der får dem til at se udfordrende ud. Det ska gerne se lidt cool ud! Et helt klassiskt sidste skoledag kostume til drenge er pimpen. Den stemmer godt overens med pigernes udfordrende påklædning.

Det er også populært at klæde sig ud som Ninja Assassin - et oplagt valg for den hurtige type, som kan spare samurai-sværdet og bruge karamellerne som kastestjerner. Drenge med meget selvironi kan gå hele vejen med et blåt baby-kostume, hvor man garanteret kommer til at se sjov ud.

Hvor kan jeg købe et sidste skoledag kostume?

Hos Fest og Farver har vi et hav af gode bud på, hvordan et fedt sidste skoledag kostume ser ud. Vi har udklædninger til drenge og piger, mænd og kvinder. Vi sørger for, at du kan være netop den sjove, skøre eller fjollede person, du har lyst til på sidste skoledag.

Kostumet leveres til dig i løbet af 1-2 dage. Vi hjælper dig desuden glædeligt med at finde det perfekte kostume i den rigtige størrelse til sidste skoledag. Kom forbi vores butik, ring eller skriv til os - vi sidder klar til at hjælpe!