Privatlivspolitik

 – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af bestilling

I forbindelse med dit køb på festogfarver.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne vil blive slettet efter 5 regnskabsår i henhold til bogføringsloven

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til GLS eller PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at sende os en mail og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Epay). Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til os:

Fest & Farver
Byleddet 1, 4000 Roskilde
Tlf.: 5080 8352
E-mail: online@festogfarver.dk
CVR-nr. 17670131

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du din mailadresse slettet fra vores system, er du også meget velkommen til at kontakte os. Oplysninger udover din mailadresse skal vi i henhold til bogføringsloven gemme i 5 regnskabsår, hvorefter de automatisk vil blive slettet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Fest & Farvers behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, www.datatilsynet.dk.

Logning og statistik:
Fest & Farver sender anonyme IP-adresser til Google Analytics.