Halloween  

Hos Fest & Farver finder du Danmarks bedste udvalg i halloween dekorationer og halloween pynt. Vi har alt i halloween kostumer, sår, ar, afrevet lemmer, halloweenmasker og uhyggelige kontaktlinser.

På Fest & Farvers Youtube kanal kan du se funktionerne på flere af vores uhyggelige halloween effekter, og på Katoni.dk kan du finde nogen flotte ideer til, hvordan du udfører din halloweensminke.

God fornøjelse - hvis du tør.

Underkategorier

Find de mest skræmmende halloween kostumer

Halloween er den tid på året, hvor man oprindeligt mindedes de døde. Det er en udbredt tradition i især USA, der har spredt sig til resten af den vestlige verden.

For mange børn er Halloween en af de helt store begivenheder. Derfor er det vigtigt, at man har en god dag og føler sig godt tilpas, når man rasler og laver ‘slik eller ballade’. Læs med her, og find det Halloween kostume, der passer bedst til dig.

Halloween kostumer til mænd og drenge

Drenge har typisk ét krav til deres Halloween kostume; det skal se skræmmende ud.

Derfor har vi et hav af skræmmende kostumer at vælge imellem. The Joker fra Batman-filmene er et populært valg, mens klassikerne er dræberklovnen, manden med léen, skelettet eller zombien.

Halloween kostumer til kvinder og piger

Piger er ikke helt så nemme som drenge, når det kommer til kostumer. De vil ofte gerne have et kostume, der får dem til at se godt ud. Nogen vil tildækkes og leve sig ind i rollen, mens andre vil se lidt pirrende ud og vise lidt hud. Det varierer meget, så vi har kostumer til alle smage.

Blandt klassikerne hos kvinderne finder vi også skelettet og zombien. Zombie kostumet har fået et skræmmende pift, så kvinderne kan klæde sig ud som en gravid zombie. Vampyren er meget populær for kvinder, mens spøgelset også er en favorit blandt mange Halloween-raslere.

Accessories til Halloween

Hos Fest og Farver har vi det uhyggeligste Halloween udvalg i Danmark. Vi har flotte kostumer og udklædning til mænd og kvinder, samt en lang række accessories. Her finder du raslespande i græskar-look, heksekedler, motorsave, treforke, samt parykker og sår, så du kan få dit skræmmende kostume til at se realistisk ud.